Gevestigde waarde

BO-Solutions is al 30 jaar een sterke speler op het vlak van de realisatie van precisieonderdelen voor de industriële en automotive sector. Onze ervaring en kennis van de behoeften van de markt maakten ons tot een gevestigde waarde binnen de sector van hydraulische onderdelen voor pompen en motoren. Maar ook industrieën zoals petroleumontginning, voeding, de farmaceutische sector en de wereld van design behoren ondertussen tot de vaste klantenportefeuille. Voor de realisatie van kleine tot middelgrote reeksen, prototypes en stukwerken zijn wij uw partner.

Een klantgerichte aanpak met als doel kwaliteitsvolle maatoplossingen te bieden op een zo kort mogelijke termijn, daar maken wij het verschil. Een niet aflatende focus op alle details in de wereld van de precisiemechaniek, het is voor ons een evidentie. Daarnaast houden we altijd een strikt overzicht op het grotere geheel, wat zorgt voor de creatie van een topproduct. Zo kunnen we ons kwaliteitsmanagement op het hoogste niveau blijven handhaven.

Ons eigen planning- en designteam in samenwerking met onze technische experts en gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat wij in staat zijn om kwalitatief hoogstaande producten en diensten af te leveren.

About BO Solutions

Ons team: gepassioneerde professionals

Vandaag telt BO-Solutions een enthousiast team van 20 medewerkers die beschikken over een uitgebreide expertise en ervaring. Het personeel is één van de grootste troeven van deze onderneming want tevreden werknemers zijn gemotiveerde werknemers. Dit is de reden waarom wij continu investeren in hun groei. Onze mensen beschikken allemaal over verschillende vaardigheden, maar ze zijn verbonden door één gezamenlijk doel: het beste product en de beste service aan onze klanten bieden.

Het is onze ambitie om dit bedrijf verder te doen groeien en onze competenties te blijven uitbreiden door innovatieve en concurrerende projecten te realiseren voor onze klanten. BO-Solutions is altijd op zoek naar echte professionals, maar ook gemotiveerde en ondernemende mensen die zichzelf continu verder willen ontplooien. Schoolverlater of bergen ervaring in precisiemechaniek en toe aan een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten!

Team

Kwaliteit – certificaten

Topkwaliteit afleveren is bij ons de norm. Onze bedrijfsprocessen zijn conform ISO 9001:2008. We werken uitsluitend met hooggekwalificeerd personeel en beschikken over een performant machinepark en geavanceerde meetapparatuur. Bovendien wordt er in onze productieprocessen uitsluitend gebruik gemaakt van gecertifieerde materialen van gerenommeerde producenten. Hierdoor kunnen wij een strikt kwaliteitsbeleid waarborgen en handhaven.

Certificaat (pdf)

" Ik kwam – van Leuven naar BO-Solutions Roeselare;
Ik zag – topproducten die binnen de beloofde tijdspanne afgeleverd worden;
En ik overwin – (hopelijk) met onze zonnewagen op de World Solar Challenge 2015;
In elke geval, een win-win samenwerking die vraagt naar meer. "

Brend Sas - Agoria Solar Team

" Een zeer betrouwbaar bedrijf waar ik, tot mijn grote vreugde, al vele jaren mee samenwerk. De omgang met hun klanten is gemoedelijk, maar indien nodig, to the point. Je krijgt er altijd een eerlijk antwoord over leverdata en die zijn betrouwbaar. Technisch staan ze erg sterk! De kwaliteit is outstanding. Ik moet mijn eerste stuk nog krijgen dat niet aan de tekening beantwoordt. "

Johan Vandaele - CNH Industrial Belgium

" Een zeer solide bedrijf dat ons nooit in de steek laat. Ze staan altijd onmiddellijk voor ons klaar en nemen hun tijd voor de klanten. Leverbetrouwbaarheid: 100 % en de kwaliteit gaat nooit ten koste van snelheid, kortom, een aanrader! "

Pieter De Backere – d’arta

" Fantastisch, vriendelijk en professioneel bedrijf aan de top van hun vakgebied! "

Etienne Mory - Husqvarna

About BO Solutions

BO-Solutions gelooft sterk in duurzaam ondernemen

Hoe concretiseren wij dat?

Mensen staan centraal bij BO-Solutions. De positieve, familiale werksfeer binnen ons bedrijf komt uiteindelijk ook onze klanten ten goede.

We engageren ons door o.a. studentenbegeleiding en stageplaatsen aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat de jongeren van vandaag de bouwstenen van de toekomst zijn die het verschil zullen maken in deze industrie.

Het is dan ook met trots dat wij ons leverancier van het Belgische Agoria Solar Team mogen noemen, een team van Leuvense studenten industrieel ingenieurswetenschappen, dat tweejaarlijks met een zonnewagen racet op de World Solar Challenge. Voor ons dé uitgelezen kans om onze bijdrage te leveren aan een maatschappelijk belang: een zo duurzaam mogelijk voertuig bouwen of meebouwen aan de auto van de toekomst.

Maar evengoed hopen we hiermee een zo breed mogelijk publiek te sensibiliseren voor de uitdagingen die ons nog te wachten staan op gebied van klimaatverandering, vandaag meer dan ooit een actueel onderwerp dat we met zijn allen moeten aanpakken.

Om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken zorgen wij ervoor dat 50% van de energie in ons bedrijf bestaat uit groene stroom geproduceerd door onze eigen zonnepanelen. Daarnaast proberen wij elke dag opnieuw om ons eigen energieverbruik zo drastisch mogelijk te reduceren.