Gevestigde waarde

BO-Solutions is al 35 jaar een sterke speler op het vlak van de realisatie van precisieonderdelen voor de industriële en automotive sector. Onze ervaring en kennis van de behoeften van de markt maakten ons tot een gevestigde waarde binnen de sector van hydraulische onderdelen voor pompen en motoren. Maar ook industrieën zoals petroleumontginning, voeding, de farmaceutische sector en de wereld van design behoren ondertussen tot de vaste klantenportefeuille. Voor de realisatie van kleine tot middelgrote reeksen, prototypes en stukwerken zijn wij uw partner.

Een klantgerichte aanpak met als doel kwaliteitsvolle maatoplossingen te bieden op een zo kort mogelijke termijn, daar maken wij het verschil. Een niet aflatende focus op alle details in de wereld van de precisiemechaniek, het is voor ons een evidentie. Daarnaast houden we altijd een strikt overzicht op het grotere geheel, wat zorgt voor de creatie van een topproduct. Zo kunnen we ons kwaliteitsmanagement op het hoogste niveau blijven handhaven.

Ons eigen planning- en designteam in samenwerking met onze technische experts en gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat wij in staat zijn om kwalitatief hoogstaande producten en diensten af te leveren.

About BO Solutions

Ons team: gepassioneerde professionals

Vandaag telt BO-Solutions een enthousiast team van 30 medewerkers die beschikken over een uitgebreide expertise en ervaring. Het personeel is één van de grootste troeven van deze onderneming want tevreden werknemers zijn gemotiveerde werknemers. Dit is de reden waarom wij continu investeren in hun groei. Onze mensen beschikken allemaal over verschillende vaardigheden, maar ze zijn verbonden door één gezamenlijk doel: het beste product en de beste service aan onze klanten bieden.

Het is onze ambitie om dit bedrijf verder te doen groeien en onze competenties te blijven verbeteren en uitbreiden, o.a. door innovatieve projecten te realiseren voor onze klanten. BO-Solutions is altijd op zoek naar echte professionals, maar ook gemotiveerde en ondernemende mensen die zichzelf continu verder willen ontplooien. Schoolverlater of bergen ervaring in precisiemechaniek en toe aan een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten!

Team

Kwaliteit – certificaten

Topkwaliteit afleveren is bij ons de norm. Onze bedrijfsprocessen zijn conform ISO 9001:2015. We werken uitsluitend met hooggekwalificeerd personeel en beschikken over een performant machinepark en geavanceerde meetapparatuur. Bovendien wordt er in onze productieprocessen uitsluitend gebruik gemaakt van gecertifieerde materialen van gerenommeerde producenten. Hierdoor kunnen wij een strikt kwaliteitsbeleid waarborgen en handhaven.

Certificaat (pdf)

" Ik kwam – van Leuven naar BO-Solutions Roeselare;
Ik zag – topproducten die binnen de beloofde tijdspanne afgeleverd worden;
En ik overwin – (hopelijk) met onze zonnewagen op de World Solar Challenge 2015;
In elke geval, een win-win samenwerking die vraagt naar meer. "

Brend Sas - Innoptus Solar Team

" Een zeer betrouwbaar bedrijf waar ik, tot mijn grote vreugde, al vele jaren mee samenwerk. De omgang met hun klanten is gemoedelijk, maar indien nodig, to the point. Je krijgt er altijd een eerlijk antwoord over leverdata en die zijn betrouwbaar. Technisch staan ze erg sterk! De kwaliteit is outstanding. Ik moet mijn eerste stuk nog krijgen dat niet aan de tekening beantwoordt. "

Johan Vandaele - CNH Industrial Belgium

" Een zeer solide bedrijf dat ons nooit in de steek laat. Ze staan altijd onmiddellijk voor ons klaar en nemen hun tijd voor de klanten. Leverbetrouwbaarheid: 100 % en de kwaliteit gaat nooit ten koste van snelheid, kortom, een aanrader! "

Pieter De Backere – d’arta

" Fantastisch, vriendelijk en professioneel bedrijf aan de top van hun vakgebied! "

Etienne Mory - Husqvarna

About BO Solutions

BO-Solutions gelooft sterk in duurzaam ondernemen

Hoe concretiseren wij dat?

Mensen staan centraal bij BO-Solutions. De positieve, familiale werksfeer binnen ons bedrijf komt uiteindelijk ook onze klanten ten goede.

We engageren ons door o.a. studentenbegeleiding en stageplaatsen aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat de jongeren van vandaag de bouwstenen van de toekomst zijn die het verschil zullen maken in deze industrie.

Het is met trots dat wij ons al 8 jaar leverancier en partner van het Belgische Innoptus Solar Team mogen noemen, een team van Leuvense studenten industrieel ingenieurswetenschappen, dat tweejaarlijks met een zonnewagen racet op de World Solar Challenge.

Daarnaast kozen we er bewust voor om een even mooi lokaal project te ondersteunen: BVTIR@tomic1 van VTI Roeselare, dat deelneemt aan het WK Waterstofwagen.

Jongeren kansen geven om met trial & error een zo duurzaam mogelijk voertuig te bouwen, misschien wel de auto van de toekomst. Kinderen in het basisonderwijs inspireren, “goesting” geven om te kiezen voor een job in techniek en technologie.

Maar evengoed hopen we hiermee een zo breed mogelijk publiek te sensibiliseren voor de uitdagingen op gebied van klimaatverandering, vandaag meer dan ooit een actueel onderwerp dat we SAMEN moeten aanpakken.

Dankzij warmterecuperatie van onze machines en de installatie van 880 zonnepanelen, wordt bijna 100% van ons bedrijfsgebouw verwarmd met eigen groene energie. We zijn ervan overtuigd dat innovatie op vlak van energiebesparing en hernieuwbare energieproductie op vandaag een must is voor elk bedrijf dat maatschappelijk verantwoord wil ondernemen. Samen met onze klanten en partners willen wij ons engageren om actief mee te bouwen aan een CO2-neutrale energietoekomst.

Want, door vandaag te investeren in mens, maatschappij en milieu verzekeren we u en ons van een mooie toekomst.